SRANANG 2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1212 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sranang 2. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 20:47 Eten smaakte fantasische Maar de bezorging duurde meer dan 1.5 uur Dit komt omdat de thuisbezorgd app de locatie waar ik woon verkeerd aangeeft waardoor de bezorger bij de verkeerde straat was.
20 feb 2024 om 23:32 Om 17:24 heb ik mijn eten besteld. Er stond dat er tussen 30/60 min bezorgd zou worden. Om 18:30 was mijn eten nog niet bezorgd. Ik heb toen gebeld met srangang 2 die gaven aan dat ze mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb 2 uur lang gewacht
15 feb 2024 om 19:55 Superrrr lekker gegeten, tjaumin was heerlijk en ook de telo
9 feb 2024 om 20:26 Bestelling mist een product ligt aan restaurant
7 feb 2024 om 21:04 Ze zijn duurder geworden maar de kwaliteit is 100x slechter geworden. Wat was ons eten smerig , prullenbak materiaal
6 feb 2024 om 20:58 Niet gekregen wat we besteld hebben. Fout thuisbezorgd. Dus 0 sterren.
6 feb 2024 om 20:33 Prima eten, prima bezorging
6 feb 2024 om 18:33 Lekker eten zoals altijd. Wel jammer dat er geen groente meer bij de moksie zit
5 feb 2024 om 14:01 Heel goed
3 feb 2024 om 19:25 Eten is super lekker
1 feb 2024 om 20:38 Eten was warm. Zelfde kwaliteit als terplaatse eten. Nog steeds 1 vd beste Toko’s in Rotterdam Centrum.