SRANANG 2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sranang 2. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:26 Altijd heerlijk eten maar nu helaas verkeerde maaltijd bezorgd. Kreeg wel mn geld terug maar ze hadden geen tijd meer om opnieuw te bezorgen, jammer!!
12 jun 2024 om 11:11 Eten was lekker en ook snel geleverd
12 jun 2024 om 8:07 Eten was doorgebrand het was niet te vreten. Eerste en laatste keer dat ik bij jullie bestel
6 jun 2024 om 19:12 Het was erg lekker
1 jun 2024 om 18:45 Erg lekker
1 jun 2024 om 7:40 Broodjes zoutvlees en bakeljauw besteld. Ze waren op zich wel lekker, maar ik miste de authentieke Surinaamse smaak en punch. Het broodje zout vlees had veel te veel saus en was erg nat. Het broodje bakkeljauw miste Madame Jeanette en… zout.
31 mei 2024 om 19:38 Eten was lekker
29 mei 2024 om 13:39 Ze hadden 2 broodjes verkeerd gedaan en ze wilde dit niet komen brengen. heel slechte service van hun kant. Thuisbezorgt heeft uiteindelijk het geld terug gegeven
29 mei 2024 om 7:47 Telo besteld. Meer cassave dan bakkeljauw als je via thuisbezorgd.nl besteld. Duurder/minder. Smaken zijn goed. Je kan beter afhalen.
25 mei 2024 om 21:51 VRESELIJK! Ik heb 2 uur en 25 minuten gewacht op mijn eten. De tijd bleef continu veranderen. Ze waren ook niet bereikbaar, omdat ze op een gegeven moment gesloten waren. Ik had zonder ananas besteld en het zat er alsnog in
25 mei 2024 om 19:13 Eten was niet wrg warm maar ja toch maar even in de wokpan erg lekker
24 mei 2024 om 22:16 Op vrijdag 24 mei om 20:07u eten besteld, vervolgens geen duidelijk bezorgtijd dus de laatste 10 minuten voor het restaurant dicht ging nog gebeld. 22:08 staat dat mijn bestelling is geannuleerd na 2 uur wachten dat pas aangeven! Doe beter!!